Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka13g16kcal0.4g3.5g0.1g0.5g
Papu iso valkoinen, keitetty11g31kcal2.4g4.9g0.2g0g
Ohrasuurimo 12g39kcal1g7.5g0.2g0.9g
Soijarouhe, tumma, 30g14g45kcal7g4.2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen5.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g300kcal22.4g43.2g3.8g4.8g
Valittu annoskoko70g150kcal11.2g21.6g1.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna35g75kcal5.6g10.8g1g1.2g
Arvot/100g100g215kcal16g30.9g2.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245794