Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g23g28kcal5g0g0.8g0g
Porkkana 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g14g0.7kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g28g7kcal0.4g1.2g0.1g0g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g83kcal10.8g3.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko70g42kcal5.4g1.7g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g21kcal2.7g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g60kcal7.7g2.4g2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234