Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g2.1g7.4kcal0.1g1.6g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 25g10kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss1.9g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g101kcal6.8g8g4.2g1.2g
Valittu annoskoko70g50kcal3.4g4g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g25kcal1.7g2g1.1g0.3g
Arvot/100g100g72kcal4.9g5.7g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796