Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g14g7kcal0.2g0.3g0.6g0.3g
Hunaja 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 9g13kcal0.8g1.6g0.2g0.5g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 4.7g15kcal1.1g2.1g0.1g0.4g
Herne 3.7g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kukkakaali 9g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g108kcal5.2g11.8g3.4g3.8g
Valittu annoskoko70g54kcal2.6g5.9g1.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna35g27kcal1.3g3g0.9g1g
Arvot/100g100g78kcal3.7g8.5g2.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982