Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g5.6g19kcal0.5g4.1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 14g15kcal0.5g2.5g0.1g0.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)21g7.4kcal0.2g1.5g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)5.6g10kcal1.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g110kcal5.2g17.4g1.8g2.6g
Valittu annoskoko70g55kcal2.6g8.7g0.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna35g28kcal1.3g4.4g0.5g0.7g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.5g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349