Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fenkoli, annos 100g2.5g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Maa-artisokka 10g4.6kcal0g0.8g0g0.4g
Lehtiselleri 1.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Vesi43g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 6.2g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g36kcal0.4g5g1g1.4g
Valittu annoskoko70g18kcal0.2g2.5g0.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g9kcal0.1g1.3g0.3g0.4g
Arvot/100g100g26kcal0.3g3.6g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404