Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g6.1g24kcal0g5.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g61g18kcal0.5g3.3g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g83kcal1g18.4g0.4g2.8g
Valittu annoskoko70g41kcal0.5g9.2g0.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna35g21kcal0.3g4.6g0.1g0.7g
Arvot/100g100g59kcal0.7g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325