Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g20g4.6kcal0.3g0.7g0.1g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g21kcal1.2g3.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko70g11kcal0.6g1.7g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g5kcal0.3g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g15kcal0.9g2.4g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941