Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 56g63kcal11.9g0g1.7g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g213kcal24.2g0.6g12.6g0.2g
Valittu annoskoko70g106kcal12.1g0.3g6.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g53kcal6.1g0.2g3.2g0.1g
Arvot/100g100g153kcal17.4g0.4g9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196