Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 25g30kcal5.3g0g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 11g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi4.4g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Ruokakerma Valio 5%13g7.5kcal0.1g0.3g0.6g0g
Smetana, Valio, hyla6.2g24kcal0.1g0.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g144kcal11.8g4.2g8.4g0.8g
Valittu annoskoko70g72kcal5.9g2.1g4.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g36kcal3g1.1g2.1g0.2g
Arvot/100g100g103kcal8.5g3g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162