Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 6.3g23kcal0.9g3.6g0.5g0.6g
Margariini 70%, keiju laktoositon 8.4g52kcal0g0g5.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 6.3g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g6.3g5kcal0.2g0.3g0.4g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Raparperi 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g294kcal7.2g31.2g15.2g2g
Valittu annoskoko70g147kcal3.6g15.6g7.6g1g
Annoskoko puolitettuna35g74kcal1.8g7.8g3.8g0.5g
Arvot/100g100g210kcal5.2g22.3g10.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475