Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk13g3.4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.1kcal0.2g1.6g0g0.1g
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Ketsuppi, Heinz1.6g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g78kcal5.6g6.6g2.6g1.2g
Valittu annoskoko70g39kcal2.8g3.3g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g19kcal1.4g1.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g56kcal4g4.7g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019