Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g3.7g12kcal0.5g2.4g0.1g0.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)20g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g11g12kcal2.8g0g0.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Paprika, punainen3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, tuore3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g13g13kcal0.3g0.6g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g101kcal7.8g10.8g2.6g2g
Valittu annoskoko70g51kcal3.9g5.4g1.3g1g
Annoskoko puolitettuna35g25kcal2g2.7g0.7g0.5g
Arvot/100g100g73kcal5.6g7.7g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026