Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 47g36kcal0.9g7.2g0.1g0.5g
Ruokakerma, Pirkka 10%19g23kcal0.5g0.8g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g120kcal3g16.6g4g1.2g
Valittu annoskoko70g60kcal1.5g8.3g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g30kcal0.8g4.2g1g0.3g
Arvot/100g100g86kcal2.1g11.9g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456