Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 416g263kcal12.5g20g14.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g464kcal13.8g94.7g1.6g4.7g
Kananmuna 50g(kpl)83g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Sokeri13g51kcal0g12.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Rypsiöljy 38g331kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g2470kcal71g264.6g122.4g9.4g
Valittu annoskoko690g1235kcal35.5g132.3g61.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna345g617kcal17.8g66.2g30.6g2.4g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268