Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g200g740kcal9g62g50g7.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g75g145kcal14.3g0.1g9.8g0g
Katkarapu 90g62kcal13g0g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu90g113kcal9.9g0.3g8.1g0g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa50g150kcal11.5g0g11.5g0g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g2871kcal125.2g140g199.2g16g
Valittu annoskoko690g1436kcal62.6g70g99.6g8g
Annoskoko puolitettuna345g718kcal31.3g35g49.8g4g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415