Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 292g404kcal36.5g0.9g28.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki356g199kcal30.2g17.8g0.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g24g145kcal5.1g1.6g13.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.1g28kcal0g7g0g0g
Canderel makeutusjauhe11g44kcal0.3g10.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g1642kcal144.2g75.8g84.8g0g
Valittu annoskoko690g821kcal72.1g37.9g42.4g0g
Annoskoko puolitettuna345g410kcal36.1g19g21.2g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856