Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 10g53kcal0g0g6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Parsakaali brokkoli 67g23kcal3.1g1.3g0.2g1.7g
Kanaliemi rainbow 1 L333g167kcal13.3g3.3g13.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)67g40kcal0.7g3g2.7g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g5g4.4kcal0g1.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.7g9kcal0g0g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 11g4kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kanaliemi rainbow 1 L56g28kcal2.3g0.6g2.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)11g6.8kcal0.1g0.5g0.5g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g747kcal42.2g36g52.4g10g
Valittu annoskoko690g373kcal21.1g18g26.2g5g
Annoskoko puolitettuna345g187kcal10.6g9g13.1g2.5g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563