Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g113g23kcal2g2.5g0.3g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g113g34kcal5.2g2.2g0.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g7g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g5g19kcal0g4.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g75g49kcal9.7g1.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g266kcal34.6g22.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko690g133kcal17.3g11.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna345g67kcal8.7g5.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337139