Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 624g543kcal6.6g114.2g2.5g11.2g
Voi 23g169kcal0.3g0.1g18.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g17g61kcal0.6g13.3g0.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g13g39kcal1.4g7.5g0.9g3.5g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g1732kcal17.8g296.8g45.8g29.4g
Valittu annoskoko690g866kcal8.9g148.4g22.9g14.7g
Annoskoko puolitettuna345g433kcal4.5g74.2g11.5g7.4g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905