Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti337g371kcal74.2g0.3g10.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 10g89kcal0g0g10.1g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Punaviini 56g40kcal0.2g0.1g0g0g
Rusina 6.7g20kcal0.2g4.1g0g0.7g
Oliivi kivetön musta rainbow75g135kcal0.4g4.3g12.7g0g
Ohrakas ohratärkkelys11g41kcal0g10.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1381g1460kcal153.2g46.6g68g4.6g
Valittu annoskoko691g730kcal76.6g23.3g34g2.3g
Annoskoko puolitettuna345g365kcal38.3g11.7g17g1.2g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355