Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g98g269kcal28.3g0.1g16.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g45g155kcal5.5g30.2g0.4g3.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g11g32kcal2.1g0g2.5g0g
Sinappi 6g7.9kcal0.3g0.8g0.4g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 376g171kcal11.3g18g5.6g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Ketsuppi, euro shopper6.8g6.8kcal0.1g1.6g0g0.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa113g148kcal20.3g1.5g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1382g1908kcal141g138.6g83.6g9.2g
Valittu annoskoko691g954kcal70.5g69.3g41.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna346g477kcal35.3g34.7g20.9g2.3g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826