Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)188g657kcal25.3g123.1g5.4g6g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 169g72kcal5.7g8.1g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl65g86kcal8.6g0.2g5.4g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)34g122kcal7.8g0g10.1g0g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Purjosipuli, annos 20g7.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 150g481kcal40.2g0g35.9g0g
Ketsuppi, Pirkka6.4g6.8kcal0.1g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1381g2887kcal177g272.6g117.4g15g
Valittu annoskoko691g1444kcal88.5g136.3g58.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna345g722kcal44.3g68.2g29.4g3.8g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355158