Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g188g38kcal3.4g4.1g0.6g0g
Parsakaali pakaste Rainbow188g38kcal5.6g3.8g0g4.7g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Juusto, Valio arkijuusto53g173kcal14.2g0g12.6g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g150g180kcal3.5g7.2g15g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g38g105kcal7.1g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1382g1093kcal68.2g34g74g10.4g
Valittu annoskoko691g547kcal34.1g17g37g5.2g
Annoskoko puolitettuna345g273kcal17.1g8.5g18.5g2.6g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207