Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g866g242kcal5.2g51.5g1.7g21.6g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 100g530kcal0.3g0.5g59.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g24kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 666g234kcal30.8g13g2g16.6g
Kanaliemi rainbow 1 L3330g1665kcal133.2g33.3g133.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)666g400kcal6.7g30g26.6g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g50g44kcal0.5g10.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g147g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 17g90kcal0.1g0.1g10.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 113g40kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Kanaliemi rainbow 1 L564g282kcal22.6g5.6g22.6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)113g68kcal1.1g5.1g4.5g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g8.3g7.3kcal0.1g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13800g7468kcal423.6g356g523.8g98.6g
Valittu annoskoko6900g3734kcal211.8g178g261.9g49.3g
Annoskoko puolitettuna3450g1867kcal105.9g89g131g24.7g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563