Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3754g1043kcal44.7g152.4g7.5g78.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)55g154kcal5.2g9.9g10.5g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g751g210kcal4.5g44.7g1.5g18.8g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1064g904kcal48.9g159.5g5.3g53.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)976g390kcal16.6g80g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13800g5579kcal245.4g920g54g313.6g
Valittu annoskoko6900g2789kcal122.7g460g27g156.8g
Annoskoko puolitettuna3450g1395kcal61.4g230g13.5g78.4g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274910