Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2400g506kcal28.8g81.6g4.8g50.4g
Sipuli (kuorittu)780g211kcal10.1g37.4g1.6g13.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g240g672kcal43.2g1.2g55.2g0g
Siirappi 120g362kcal0.1g88.9g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g208g666kcal22.9g131g4.2g23.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1160g1491kcal240.7g0g58g0g
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13816g10696kcal707.4g800.4g511.8g225.2g
Valittu annoskoko6908g5348kcal353.7g400.2g255.9g112.6g
Annoskoko puolitettuna3454g2674kcal176.9g200.1g128g56.3g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970