Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2690g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 108g437kcal0g107.5g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%359g897kcal50.2g39.4g20.1g175.7g
Kuivahiiva, annos 11g99g355kcal44.4g39.4g5.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2914g9997kcal296.9g2039.5g35g102g
Oivariini, 60 (100g)269g1479kcal2.7g2.7g161.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g269g2367kcal0g0g268.9g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)179g213kcal1.6g7.9g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g31490kcal791.6g4472.8g1029.2g555.4g
Valittu annoskoko6912g15745kcal395.8g2236.4g514.6g277.7g
Annoskoko puolitettuna3456g7872kcal197.9g1118.2g257.3g138.9g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100531