Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1044g3583kcal106.4g731g12.5g36.5g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g402g422kcal23.7g59.8g10g66.3g
Sokeri 345g1402kcal0g345.1g0g0g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g723g3326kcal3.6g3.6g368.7g0.4g
Kananmuna kuoreton 884g1260kcal110.4g2.7g90.6g0g
Mustikka metsä- 1446g637kcal7.2g92.5g8.7g47.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1607g1031kcal51.4g77.4g56.2g0.2g
Sokeri 341g1386kcal0g341g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g160kcal0g39.8g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g40g217kcal0.1g0.1g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g26986kcal609.8g3416.4g1141.6g302.6g
Valittu annoskoko6912g13493kcal304.9g1708.2g570.8g151.3g
Annoskoko puolitettuna3456g6747kcal152.5g854.1g285.4g75.7g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520