-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g2402g601kcal31.2g96.1g7.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2402g3988kcal456.4g0g240.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow901g225kcal8.1g43.2g2.7g0g
Paprika punainen 961g281kcal9g43.2g3.8g18.3g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)66g185kcal6.2g11.9g12.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g10656kcal1026.4g406g533.8g43.4g
Valittu annoskoko6912g5328kcal513.2g203g266.9g21.7g
Annoskoko puolitettuna3456g2664kcal256.6g101.5g133.5g10.9g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479