Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g1086g4885kcal83.6g738.2g173.7g39.1g
Voi 302g2188kcal3.6g1.2g245.2g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g1206g4282kcal70g36.2g428.2g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1206g3257kcal96.5g144.8g241.3g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g1809g1990kcal9g271.4g90.5g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 362g1081kcal0g75.7g53.5g0g
Kahvilikööri362g1039kcal0g118.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini48g168kcal41.3g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g193kcal0g47.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g483g1930kcal0g482.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g42028kcal608g3833g2464.8g78.2g
Valittu annoskoko6912g21014kcal304g1916.5g1232.4g39.1g
Annoskoko puolitettuna3456g10507kcal152g958.3g616.2g19.6g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743