Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2090g7170kcal212.9g1462.8g25.1g73.1g
Sokeri 1366g5546kcal0g1365g0g0g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Margariini, 60%, Rainbow1005g5526kcal9g9g602.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)402g506kcal44.2g1.2g36.2g0g
Piimä, rasvaton (Valio)804g257kcal26.5g36.2g0g0g
Mustikka metsä- 1206g531kcal6g77.2g7.2g39.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g39213kcal601.4g5933.2g1342.6g226.2g
Valittu annoskoko6912g19606kcal300.7g2966.6g671.3g113.1g
Annoskoko puolitettuna3456g9803kcal150.4g1483.3g335.7g56.6g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105