Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g2026g10373kcal180.3g591.6g810.4g119.5g
Voi, 1 tl, 5 g1430g10440kcal14.3g14.3g1144.1g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton179g572kcal41.3g18.8g37.2g0g
Kananmuna kuoreton 1430g2040kcal178.8g4.3g146.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl1788g6078kcal35.8g53.6g625.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g238kcal0g59g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g59481kcal901g1483.2g5528g239g
Valittu annoskoko6912g29740kcal450.5g741.6g2764g119.5g
Annoskoko puolitettuna3456g14870kcal225.3g370.8g1382g59.8g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347