Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1222g1540kcal134.5g3.7g110g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g27g0kcal0g0g0g0g
Voi 899g6520kcal10.7g3.6g730.7g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g899g548kcal125.8g27g539.3g0g
Leivinjauhe 135g237kcal7g51g0g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g135g491kcal4.7g107.3g4.7g0g
Porkkanaraaste 200g1798g485kcal10.8g95.3g3.6g44.9g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1798g2876kcal143.8g71.9g233.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g25396kcal874.6g719.6g3244g91.2g
Valittu annoskoko6912g12698kcal437.3g359.8g1622g45.6g
Annoskoko puolitettuna3456g6349kcal218.7g179.9g811g22.8g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255749