Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g576g4205kcal5.8g5.8g460.8g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g4320g14472kcal561.6g2937.6g64.8g276.5g
Kanttarelli, tuore, annos 50g720g108kcal13g2.9g3.6g15.8g
Sipuli (kuorittu)432g117kcal5.6g20.7g0.9g7.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g144g68kcal2.2g10.5g1.7g4.3g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g720g2794kcal237.6g0g204.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g43525kcal1651.6g5955g1472.6g607.8g
Valittu annoskoko6912g21763kcal825.8g2977.5g736.3g303.9g
Annoskoko puolitettuna3456g10881kcal412.9g1488.8g368.2g152g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333