Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2897g21149kcal29g29g2317.7g0g
Sokeri 822g3335kcal0g820.7g0g0g
Leivinjauhe 64g113kcal3.3g24.3g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2575g8836kcal262.4g1802.7g30.9g90.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g103g412kcal0g102g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)451g987kcal1.4g239.8g0.9g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g69664kcal592.2g6037g4699g195.2g
Valittu annoskoko6912g34832kcal296.1g3018.5g2349.5g97.6g
Annoskoko puolitettuna3456g17416kcal148.1g1509.3g1174.8g48.8g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591