Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4808g1387kcal48.1g221.2g14.4g86.6g
Vehnälese 72g165kcal9.6g11.1g3.2g27g
Vesi962g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g481g1635kcal9.6g14.4g168.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu577g727kcal63.5g1.7g51.9g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g12g48kcal0.2g11.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g7922kcal262g520.2g475.6g227.2g
Valittu annoskoko6912g3961kcal131g260.1g237.8g113.6g
Annoskoko puolitettuna3456g1981kcal65.5g130.1g118.9g56.8g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060