Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1800g1080kcal27g234g1.8g16.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g720g202kcal4.3g42.8g1.4g18g
Bataatti, kuorittu 360g291kcal5.7g60.6g0.2g10.8g
Palsternakka 180g115kcal0.9g21.2g0.7g8.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas180g504kcal34.2g0g39.6g0g
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 36g110kcal3.4g4.9g8.5g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu36g29kcal0.6g6.4g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g4660kcal152.2g739.8g105g108.8g
Valittu annoskoko6912g2330kcal76.1g369.9g52.5g54.4g
Annoskoko puolitettuna3456g1165kcal38.1g185g26.3g27.2g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097