Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 430g1575kcal45.1g322.2g4.4g22.8g
Kananmuna kuoreton 946g1350kcal118.3g2.8g97g0g
Sipuli (kuorittu)688g186kcal8.9g33g1.4g11.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3441g5712kcal653.8g0g344.1g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g1376g3758kcal275.3g13.8g289g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g25223kcal2207.6g753.4g1472.2g70.2g
Valittu annoskoko6912g12612kcal1103.8g376.7g736.1g35.1g
Annoskoko puolitettuna3456g6306kcal551.9g188.4g368.1g17.6g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368233