Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2060g4688kcal391.4g0g350.2g0g
Paprika punainen 2575g754kcal24.2g115.9g10.3g48.9g
Sipuli (kuorittu)515g139kcal6.7g24.7g1g8.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1030g209kcal6.2g39.1g3.1g14.4g
Valkosipuli 62g67kcal4.9g10.1g0.4g1.3g
Polar 10% (Valio)515g1082kcal164.8g0g51.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 155g118kcal7g19.9g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g14111kcal1210.4g419.4g833.6g149.8g
Valittu annoskoko6912g7056kcal605.2g209.7g416.8g74.9g
Annoskoko puolitettuna3456g3528kcal302.6g104.9g208.4g37.5g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051