Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2048g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 580g2355kcal0g579.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g102g319kcal11.3g61.4g7.2g28.7g
Kananmuna, omega, 1 kpl188g244kcal24.6g0.6g15.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3106g10658kcal316.5g2174.3g37.3g108.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl683g6144kcal0g0g682.7g0g
Hiiva 171g127kcal22.4g1.9g0.7g11.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g39694kcal749.6g5635.8g1487g298.4g
Valittu annoskoko6912g19847kcal374.8g2817.9g743.5g149.2g
Annoskoko puolitettuna3456g9924kcal187.4g1409g371.8g74.6g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693