Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)1049g346kcal4.2g70.3g3.1g15.7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3051g4244kcal338.6g12.2g317.3g0g
Sokeri 1135g4605kcal0g1133.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g191kcal0g47.2g0g0g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1239g4253kcal126.3g867.6g14.9g43.4g
Rypsiöljy 343g3035kcal0g0g343.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g33514kcal943.2g4297.4g1357g118.6g
Valittu annoskoko6912g16757kcal471.6g2148.7g678.5g59.3g
Annoskoko puolitettuna3456g8379kcal235.8g1074.4g339.3g29.7g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566