Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1278g4728kcal63.9g408.9g319.5g25.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1597g2652kcal303.5g0g159.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl43g380kcal0g0g43.1g0g
Sipuli (kuorittu)479g129kcal6.2g23g1g8.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1278g259kcal7.7g48.6g3.8g17.9g
Juustoraaste Arla Magre 17%320g895kcal92.6g8g54.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 958g173kcal5.4g24g3.8g6.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g958g195kcal5.8g36.4g2.9g13.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g18821kcal970.2g1097.8g1176.2g143.4g
Valittu annoskoko6912g9411kcal485.1g548.9g588.1g71.7g
Annoskoko puolitettuna3456g4705kcal242.6g274.5g294.1g35.9g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249