Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1299g4455kcal132.3g908.9g15.6g45.4g
Sokeri 340g1379kcal0g339.3g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 879g1219kcal109.9g2.6g86.1g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 400g2120kcal0g0g239.7g0g
Kaurajuoma, GoGreen3995g1598kcal40g239.7g40g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g21542kcal564.4g2981g762.8g138.8g
Valittu annoskoko6912g10771kcal282.2g1490.5g381.4g69.4g
Annoskoko puolitettuna3456g5386kcal141.1g745.3g190.7g34.7g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526