Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4673g1794kcal46.7g322.4g9.3g116.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g935g252kcal12.1g44.9g1.9g15.9g
Hunaja 187g617kcal0.9g151g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)140g901kcal21.9g20.3g82.7g9.8g
Oliiviöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g935g3069kcal224.3g0g233.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13832g14094kcal611.8g1077.2g748.4g285g
Valittu annoskoko6916g7047kcal305.9g538.6g374.2g142.5g
Annoskoko puolitettuna3458g3524kcal153g269.3g187.1g71.3g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756