Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium125g23kcal1.3g3.8g0.3g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)251g163kcal8g12g8.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 63g191kcal2.2g2.6g18.8g0.3g
Katkarapu 125g86kcal18.1g0g1.4g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 125g426kcal33.2g0g32.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.8g13kcal0.4g2.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1385g1803kcal126.4g42.6g123.2g0.6g
Valittu annoskoko693g901kcal63.2g21.3g61.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna346g451kcal31.6g10.7g30.8g0.2g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040