Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g50g291kcal11g10g25.3g0g
Voi 60% rasvaa 35g191kcal0.3g0.2g21.3g0g
Liivatelehti, gelatiini200g698kcal171.2g0g0.2g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g7.5g0.1kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa50g280kcal4g18.5g21g6g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g50g256kcal4.5g14.6g20g3g
Philadelphia tuorejuusto 200g100g255kcal5.9g3.2g23.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka50g187kcal0.6g46g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl150g540kcal3g4.1g57g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1385g5395kcal401g193.2g337.4g18g
Valittu annoskoko693g2697kcal200.5g96.6g168.7g9g
Annoskoko puolitettuna346g1349kcal100.3g48.3g84.4g4.5g
Arvot/100g100g390kcal29g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190