Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g500g2903kcal109.4g99.4g252.8g0g
Voi 60% rasvaa 350g1906kcal3.1g1.7g213.3g0g
Liivatelehti, gelatiini1999g6975kcal1710.8g0g2g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g75g1kcal0.2g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa500g2798kcal40g184.9g209.8g60g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g500g2558kcal44.5g145.9g199.9g29.5g
Philadelphia tuorejuusto 200g999g2548kcal59g32g238.8g0g
Makeutusjauhe, Pirkka500g1869kcal6g459.7g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1499g5396kcal30g40.5g569.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13840g53907kcal4006g1928.2g3372.4g179g
Valittu annoskoko6920g26954kcal2003g964.1g1686.2g89.5g
Annoskoko puolitettuna3460g13477kcal1001.5g482.1g843.1g44.8g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190