Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1496g329kcal15g67.3g0g29.9g
Tonnikala öljyssä 848g1609kcal229.9g0g76.3g0g
Kesäkurpitsa1796g305kcal7.2g44.9g10.8g12.6g
Sipuli (kuorittu)698g189kcal9.1g33.5g1.4g11.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Rypsiöljy 202g1786kcal0g0g202g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1845g646kcal18.5g125.5g9.2g25.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13840g9801kcal565g553.8g599.8g161.8g
Valittu annoskoko6920g4900kcal282.5g276.9g299.9g80.9g
Annoskoko puolitettuna3460g2450kcal141.3g138.5g150g40.5g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741