Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3196g5306kcal607.3g0g319.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g3116g1060kcal43.6g187g15.6g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena240g911kcal2.4g220.5g1.2g0g
Ketsuppi, meira288g201kcal4.3g46g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13840g14956kcal1315.2g907g673.4g0g
Valittu annoskoko6920g7478kcal657.6g453.5g336.7g0g
Annoskoko puolitettuna3460g3739kcal328.8g226.8g168.4g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365